<< Vorige - Volgende >>


6220 - Spec.Tech.Tutorials :Paint a Clay Sculpt


Paint Techniek kaart: Hoe schilder je klei

Artikelcode: 6220


Spec.Tech.Tutorials  : Het schilderen van een klei baby 
Engels taligDeze vier-pagina's techniek kaart voor het schilderen van klei babys komt fullcolor gedrukt op een 21 cm x 28 cm gloss papier.

Details: 
Hebt u de verschrikkingsverhalen gehoord over verf op one-of-a-kind babys die door de polymeerklei veranderen van kleur? 
Dat kan gebeuren wanneer u luchtdroge verven gebruikt. 

Hebt u de voorbeelden  van one-of-a-kind babys gezien alsof die geschilderd waren door een 5 jarige peuter? Teveel rood op de lippen of de vlekkerige gekleurde huid. 

Welke verven zou u kunnen gebruiken, waar en hoe zou u de verven moeten gebruiken om de beste resultaten te krijgen? Het is niet altijd gemakkelijk om te herkennen hoeveel lagen van verf u moet aanbrengen. 

Er zijn vele het reborning " Hoe te doen" boeken op eBay, maar de goede zullen u €45,00 of meer kosten. En van de 15 hoofdstukken hebt u slechts werkelijk een paar nodig maar u moet het boek kopen om weinigen te krijgen wat u werkelijk wilt.

U kunt enkel één hoofdstuk in plaats van het volledige boek met Authentieke Reborn' kopen; Het Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten! 

Met de Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten heeft u precies wat u nodig heeft. Deze leerprogramma's zijn gedrukt op de zware glanskaart om heellang mee te gaan.

De leerprogramma's hebben zelfs voor geponsde gaten zodat kunt u uw eigen "boek" kunt bouwen; 

Hoe te " boek met de informatie u wenst. Elk Speciaal Leerprogramma van de Techniek komt met vele volledige kleurenfoto's van elke stap met duidelijke richtingen die u leiden al manier. Wanneer het gebruiken van deze Speciale Leerprogramma's van de Techniek kunt u hen leggen vlakte op uw het werklijst en wanneer u wordt gebeëindigd keert hen aan uw " terug; Hoe te " rings bindmiddel voor het veilige houden. 


Het Schilderen Klei baby's neemt u stap voor stap door het volledige proces om de klei baby te schilderen. U zult leren hoe u een bloos kunt maken, hoeveel lagen van lip te schilderen, en hoe de rimpels te verbeteren zodat u een ongelooflijk levensechte blik krijgt. Het Schilderen van Klei leerprogramma gebruikt een 19"  pop als geschilderd voorbeeld, maar het leerprogramma zal van toepassing zijn op elke klei baby.  Dit leerprogramma behandelt slechts het schilderen van het hoofd, maar de bloos technieken kunnen op de volledige pop worden toegepast.Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4287
Netherlands 


€ 6.95

Aantal