<< Vorige - Volgende >>


6225 - Spec.Tech.Tutorials : Quick Guide Sculpting Form


Spec. Paint Techniek kaart: Handleiding voor het gebruik van een modellir vorm.

Artikelcode: 6225


Spec.Tech.Tutorials  : Quick Guide to Using the Sculpting Form
Engels talig


Leer meer over het gebruik van een modelleer vorm!

Details
Leer alle de basisstappen voor het gebruik van de Secrist modelleer vorm in deze handige "cliff notes" versie van de informatie van de DVD, de kunst van het beeldhouwen.

Deze vier-pagina's techniek kaart voor het schilderen van klei babys komt fullcolor gedrukt op een 21 cm x 28 cm gloss papier.

Er zijn vele het reborning " Hoe te doen" boeken op eBay, maar de goede zullen u €45,00 of meer kosten. En van de 15 hoofdstukken hebt u slechts werkelijk een paar nodig maar u moet het boek kopen om weinigen te krijgen wat u werkelijk wilt.

U kunt enkel één hoofdstuk in plaats van het volledige boek met Authentieke Reborn' kopen; Het Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten! 

Met de Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten heeft u precies wat u nodig heeft. Deze leerprogramma's zijn gedrukt op de zware glanskaart om heellang mee te gaan.

De leerprogramma's hebben zelfs voor geponsde gaten zodat kunt u uw eigen "boek" kunt bouwen; 

Hoe te " boek met de informatie u wenst. Elk Speciaal Leerprogramma van de Techniek komt met vele volledige kleurenfoto's van elke stap met duidelijke richtingen die u leiden al manier. Wanneer het gebruiken van deze Speciale Leerprogramma's van de Techniek kunt u hen leggen vlakte op uw het werklijst en wanneer u wordt gebeëindigd keert hen aan uw " terug; Hoe te " rings bindmiddel voor het veilige houden. Copyright Atelier Wiesje © 2011
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4287
Netherlands 


€ 6.95

Aantal