Contact
Geachte klant,

Winkel Bezoek:
U bent van harte welkom in onze winkel in "De Bilt", echter is onze winkel een speelgoedwinkel en geen rebornwinkel, alle rebornmaterialen liggen in ons magazijn en niet in de speelgoedwinkel. In de winkel in "De Bilt"kunt u dus geen reborn materialen bekijken daar hebben we onze webshop voor gebouwd. Onze verkoopprijzen zijn gebaseerd op verkoop vanuit het magazijn en niet vanuit de winkel.

Afhalen van bestellingen:
Om vezendkosten te besparen kunt u uw  internet bestelling wel bij ons in de winkel afhalen en afrekenen. Echter kan dat alleen als u uw besteling aan ons doorgeeft via de email of webwinkel dan maken wij met u een afspraak wanneer uw bestelling klaarstaat in de winkel in "De Bilt", dat bespaart verzendkosten. 

Telefonisch contact:
Door de toenemende drukte in de speelgoedwinkel en webwinkel en de werkzaamheden hiervoor kunnen we niet meer voldoende waarborgen dat de telefoon direct beantwoord wordt. Ondanks technische verbeteringen die we hebben doorgevoerd, blijven we telefonisch onvoldoende bereikbaar.  Wij vinden dit erg jammer en missen het persoonlijk contact met onze klanten echter ook heel erg, maar het werk moet gedaan worden.

Bereikbaarheid:
U kunt ons nog wel steeds bereiken via de mail info@atelier-wiesje.nl. We reageren zo spoedig mogelijk en doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Gezien de bijzondere omstandigheden, hopen we op uw begrip.  Helaas kan het gebeuren dat ons antwoord in uw spambox terecht komt, checkt u daarom ook altijd uw SPAMbox.
Dank voor de moeite.

Verzonden bestellingen:
Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u van ons verzendsysteem een automatische e-mail met daarin uw trackinggegevens. Op deze manier wordt deze u dus altijd toegestuurd!
Voor deze trackingmail geldt hetzelfde als in het bovenstaande; checkt u ook altijd
hiervoor uw SPAMbox als u deze niet in uw gewone INbox ontvangt. 


Atelier Wiesje 
Hessenweg 181A
3731 JH, De Bilt 
Netherlands