<< Vorige - Volgende >>


402260 - Rooting : Royal HQ Mohair - Black - Not available


ca. 15 gram - Slightly Wavy Mohair

Artikelcode: AW402260


Royal High Quality  Mohair - Black 
Slightly Wavy 15 gr

Details: 
Onze Royal HQ Mohair heeft een mooie lichte golf die uitstekend geschikt is voor het rooten van reborn baby’s. Onze mohair is met de hand geprepareerd en met de hand geverfd en daarna goed gewassen om kleurverloop te voorkomen. Deze mohair is goed geconditioneerd en vervolgens in bundels van 15 gr – ½ oz gebonden. Gemiddelde lengte is ca. 5-7 inch / 12,5-17,5 cm. 
Deze licht golvende hoogwaardige kwaliteit premium HQ Mohair is geverfd met behulp van kwaliteits kleurstoffen om de kleurechtheid te garanderen en het vervagen/verschieten te vermijden. Verkrijgbaar in diverse natuurlijk ogende tinten. 

De Royal Premium Alpaca Mohair wordt aangeboden in strengen van ca.15 gr. en is voldoende voor het rooten van 1 à 2 babyhoofdjes. (uiteraard afhankelijk van hoe vol u root en de grootte van het reborn hoofdje)

Let op:
Omdat deze mohair een natuur product is en afhankelijk van het verfbad kunnen de kleuren onderling licht afwijken. Ook de kleuren op uw computerscherm zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw monitor en/of grafische kaart. 


                 


Inhoud:
- Slightly Wavy Mohair - (2 bundels) 
- Gewicht totaal ca. 15 gr
- Lengte ca. 5-7 inch / 12,5-17,5 cm

Verzorging van de mohair:
Mohair is een natuurlijk product dat van een angora geit of alpaca lama afkomstig is, eigenlijk zijn het de haren van een geit of lama.
Net zoals ons eigen haar heeft de mohair ook verzorging nodig.
  
Bewaar mohair in de originele verpakking totdat u klaar bent om het te gebruiken. Mohair heeft de neiging uit te drogen als het wordt blootgesteld aan de lucht.
Als dit gebeurt, spuit dan met een beetje water en conditioner en kam het voorzichtig uit met een metalen kam. NIET BORSTELEN. Borstelen maakt dat
de mohair gaat pluizen!!
Verwijderd houden van extreme hitte, droogte of kou. Bewaar op kamertemperatuur.

DISCLAIMER VOOR KLEUR - GELIEVE TE LEZEN
Voor het verven van de mohair zijn alleen kleurstoffen gebruikt die speciaal voor mohair zijn ontwikkeld. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen bij de producent zijn genomen om de kleurstof te fixeren, is het raadzaam om het mohair te testen voordat u het gaat rooten op het hoofd van de reborn, om er zeker van te zijn dat de kleurstof niet gaat lopen in het bijzonder bij de DONKERE KLEUREN. Wanneer u conditioner op het mohair verstuift, kan uw conditioner soms reageren met de conditioner die gebruikt is op de mohairfarm. Door de reactie van beide conditioners kunnen de kleuren ook uitlopen.
In dit geval kunt u de mohair goed spoelen in lauwwarm water, uitkammen en
laten drogen, uw mohair is dan normaal bruikbaar en heeft niets aan kleur
verloren!


- Not available

Aantal