<< Vorige - Volgende >>


402351 - Rooting : Royal Prem Alpaca Mohair - Ivory Blonde - Not available


ca. 15 gram - Straight Mohair

Artikelcode: AW402351


Royal Premium Alpaca Mohair - Ivory Blonde 
Straight 15 gr - ½ oz.

Details: 
Deze Royal Premium Alpaca Mohair is de hoogste kwaliteit die op de markt te vinden is.Het zeer fijne en zijdezachte “mohair” haar is erg gewild bij de professionele reborners. In onze webshop bieden wij u 6 verschillende kleuren aan.

Het is een schitterend, glanzend en absoluut gladde mohair van topkwaliteit. Het wordt met de hand geselecteerd, gekamd en geverfd met speciale mohairkleuren in natuurlijke nuances. 
Het komt heel dicht bij echt babyhaar en bij uitstek geschikt voor baby’s, omdat het zo zacht is.

Omdat je geroot haar niet zomaar kunt vervangen, moet je veel belang hechten aan de kwaliteit. Bij deze fijne kwaliteit alpaca mohair is nauwelijks afval. De iets hogere investering is het zeker waard. Iedereen die deze kwaliteit een keer heeft geprobeerd , zal zelden meer een ander soort mohair willen gebruiken!

De Royal Premium Alpaca Mohair wordt aangeboden in strengen van ca.15 gr. en is voldoende voor het rooten van 1 à 2 babyhoofdjes. (uiteraard afhankelijk van hoe vol u root en de grootte van het reborn hoofdje)

Let op:
Omdat deze mohair een natuur product is en afhankelijk van het verfbad kunnen de kleuren onderling licht afwijken. Ook de kleuren op uw computerscherm zijn afhankelijk van de kwaliteit van uw monitor en/of grafische kaart. 


                 


Inhoud:
- Straight Mohair - 2 bundels
- Gewicht totaal ca. 15 gr - ½ oz.
- Lengte ca. 8 inch - 20 cm

Verzorging van de mohair:
Mohair is een natuurlijk product dat van een angora geit of alpaca lama afkomstig is, eigenlijk zijn het de haren van een geit of lama.
Net zoals ons eigen haar heeft de mohair ook verzorging nodig.
  
Bewaar mohair in de originele verpakking totdat u klaar bent om het te gebruiken. Mohair heeft de neiging uit te drogen als het wordt blootgesteld aan de lucht.
Als dit gebeurt, spuit dan met een beetje water en conditioner en kam het voorzichtig uit met een metalen kam. NIET BORSTELEN. Borstelen maakt dat
de mohair gaat pluizen!!
Verwijderd houden van extreme hitte, droogte of kou. Bewaar op kamertemperatuur.

DISCLAIMER VOOR KLEUR - GELIEVE TE LEZEN
Voor het verven van de mohair zijn alleen kleurstoffen gebruikt die speciaal voor mohair zijn ontwikkeld. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen bij de producent zijn genomen om de kleurstof te fixeren, is het raadzaam om het mohair te testen voordat u het gaat rooten op het hoofd van de reborn, om er zeker van te zijn dat de kleurstof niet gaat lopen in het bijzonder bij de DONKERE KLEUREN. Wanneer u conditioner op het mohair verstuift, kan uw conditioner soms reageren met de conditioner die gebruikt is op de mohairfarm. Door de reactie van beide conditioners kunnen de kleuren ook uitlopen.
In dit geval kunt u de mohair goed spoelen in lauwwarm water, uitkammen en
laten drogen, uw mohair is dan normaal bruikbaar en heeft niets aan kleur
verloren!

- Not available

Aantal