<< Vorige - Volgende >>


6107 - DVD: Special Reborn Technique Encyclopedia Part 1 Engelstalig


Secrist heeft een DVD ontwikkeld met Speciale Reborn technieken

Artikelcode: 6107


Nieuw DVD! Speciaal Reborn Techniek deel 1 


Secrist heeft een video encyclopedie reeks genoemd de Speciale reborn techniek Encyclopedie. het is uw eigen speciale naslagwerk waaruit zelf kunt kiezen wat u zou willen leren en wanneer u het zou willen leren. In deze DVD tonen de bekende kunstenaars Danielle Zweers en Michele Barrow-Bélisle hun beroemdste technieken.  

Leer hoe te om minis in enkel drie stappen te schilderen. Ontdek het geheim aan het schilderen baby' s ogen die met liefde worden gevuld. 

Leer de geheimen van het gebruiken van de populairste hulpmiddel van de huidtextuur in de reborn wereld. Danielle Zweers toont van heel dichtbij elke stap hoe zij haar ongelooflijk levensecht huidstrukturen bereikt. Leer hoe de gevoelige aders op uw baby ongelooflijk realistisch te schilderen; oogleden voor zelfs nog meer realisme. Zie Michele Barrow-Bélisle, auteur van de boeken bij het newborning, toon de levensechte het schilderen geheimen voor Afrikaanse Amerikaanse en Aziatische babygezichten aan. 

Deze encyclopedie DVD van speciale reborn technieken geeft u bijna twee uur met Danielle en Michele die deze en veel andere het schilderen technieken tonen die realisme aan uw reborn babys zullen toevoegen 


copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 19.95

Aantal