<< Vorige - Volgende >>


6224 - Spec.Tech.Tutorials : Style Curl and Care for Mohair -Soon available


Spec. Paint Techniek kaart: Modelleer gekruld en stijl mohair

Artikelcode: 6224


Spec.Tech.Tutorials  : Style Curl and Care for Mohair
Engels talig


Leer wat er nodig is om uw reborn babies haar te kammen en te knippen.

Details: 
De echte babys hebben hun eigen haar. Uw reborn baby heeft mohair dat lijkt ophet echte baby haar?  Een deel van dat realisme komt door dit haat goed te styleren, voor stijl en gekruld mohair. 
Leer hoe met dit leerprogramma

Deze vier-pagina's techniek kaart voor het schilderen van klei babys komt fullcolor gedrukt op een 21 cm x 28 cm gloss papier.

Er zijn vele het reborning " Hoe te doen" boeken op eBay, maar de goede zullen u €45,00 of meer kosten. En van de 15 hoofdstukken hebt u slechts werkelijk een paar nodig maar u moet het boek kopen om weinigen te krijgen wat u werkelijk wilt.

U kunt enkel één hoofdstuk in plaats van het volledige boek met Authentieke Reborn' kopen; Het Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten! 

Met de Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten heeft u precies wat u nodig heeft. Deze leerprogramma's zijn gedrukt op de zware glanskaart om heellang mee te gaan.

De leerprogramma's hebben zelfs voor geponsde gaten zodat kunt u uw eigen "boek" kunt bouwen; 

Hoe te " boek met de informatie u wenst. Elk Speciaal Leerprogramma van de Techniek komt met vele volledige kleurenfoto's van elke stap met duidelijke richtingen die u leiden al manier. Wanneer het gebruiken van deze Speciale Leerprogramma's van de Techniek kunt u hen leggen vlakte op uw het werklijst en wanneer u wordt gebeëindigd keert hen aan uw " terug; Hoe te " rings bindmiddel voor het veilige houden. Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4287
Netherlands 


- Soon available -

Aantal