<< Vorige


6226 - Spec.Tech.Tutorials : Re-sculpt: Putting a New face -Soon available


Spec. Paint Techniek kaart: Hoe kunt u een doll kit aanpassen!

Artikelcode: 6226


Spec.Tech.Tutorials  : Leer hoe u een doll kit kunt aanpassen
Engels talig


Leer hoe u een doll kit kunt aanpassen!

Details
Hebt u ooit een verandering willen aanbrengen op een vinylpoppen? 
Nu kunt u door het resculpting. Leer de geheimen aan sculpturally het veranderen van de manier waarop om het even welk van uw poppen eruit zien

Deze vier-pagina's techniek kaart voor het schilderen van klei babys komt fullcolor gedrukt op een 21 cm x 28 cm gloss papier.

Er zijn vele het reborning " Hoe te doen" boeken op eBay, maar de goede zullen u €45,00 of meer kosten. En van de 15 hoofdstukken hebt u slechts werkelijk een paar nodig maar u moet het boek kopen om weinigen te krijgen wat u werkelijk wilt.

U kunt enkel één hoofdstuk in plaats van het volledige boek met Authentieke Reborn' kopen; Het Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten! 

Met de Speciale Leerprogramma's van de Techniek kaarten heeft u precies wat u nodig heeft. Deze leerprogramma's zijn gedrukt op de zware glanskaart om heellang mee te gaan.

De leerprogramma's hebben zelfs voor geponsde gaten zodat kunt u uw eigen "boek" kunt bouwen; 

Hoe te " boek met de informatie u wenst. Elk Speciaal Leerprogramma van de Techniek komt met vele volledige kleurenfoto's van elke stap met duidelijke richtingen die u leiden al manier. Wanneer het gebruiken van deze Speciale Leerprogramma's van de Techniek kunt u hen leggen vlakte op uw het werklijst en wanneer u wordt gebeëindigd keert hen aan uw " terug; Hoe te " rings bindmiddel voor het veilige houden. Copyright Atelier Wiesje © 2011
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt |+31 30 220 4287
Netherlands 


- Soon available -

Aantal