<< Vorige - Volgende >>


7811 - Sculpting : Modelleer Vorm Extra Large


Deze modelleer vorm is ontworpen om een hoofdje te modelleren voor een ca. 24"-60 cm rebornbaby.

Artikelcode: 7811


Modelleer Vorm - Extra Large

Details: 
Onze vorm bespaart u zowel klei als tijd en verbetert ook realisme! De levensechte blik wordt geperfectioneerd door juiste gezichtseigenschap en verhoudingen. bespaar de tijd om ballen van aluminiumfolie en piepschuim te maken en begin gelijk met modelleren. Profiteer van deze specifieke vorm welke ontworpen is voor baby modelleerders. 

U zult de zeer beste resultaten bereiken wanneer u de geheimen leert die in onze Sculpting DVD worden getoond. De uitleg in deze unieke DVD van een tijdbesparende methode om te modelleren wordt nergens anders in de wereld onderwezen! Onze DVD toont u stap voor stap hoe te modelleren mat onze modelleer vorm. Maak een levensecht baby hoofd door slechts  één pond klei te gebruiken en beëindigend het in een fractie van de tijd die zelfs de ervarenst modelleerders nodig heeft. 

Met de modelleer vorm maakt u snel een reborn babyhoofd en maakt het bereiken van realisme gemakkelijker dan ooit! Met onze vorm zult u  babyhoofden met een meer levensechte vorm modelleren zonder  bezorgdheid te zijn over gezichtseigenschappen. 

De Modelleer Vorm is Permanent 
Wanneer u klaar bent met het modelleren wordt de vorm niet verwijdert. De vorm wordt meegebakken binnen in het hoofd! De vorm lijkt op een skelet het is sterk en permanent. 

Klei bak instructies.
De Super Sculpey klei van het op de modelleer Vorm worden gebakken gedurende 15 minuten op 135 graden Celsius (275 graden Farenheid).
De tijd en de temperatuur kunnen afhankelijk zijn van de oven en de leeftijd van klei. Lees daarom altijd de instructies op de doos van de gebruikte klei voor de nauwkeurige bakselinstructies

Sleeping Babies
Be sure to use full-round Blank Eyes in your sculpting form to make the most life-like sleeping baby. The full-round eyes behind the eyelids perfectly re-create the round and puffy effect of a real babies eyelids in the closed position. The Art of Sculpting DVD.

Slapende Baby's 
Gebruik volledig-ronde blanke ogen in uw modelleer vorm om de meest levensechte slapende baby te maken. De volledig-ronde ogen achter de oogleden creëren het ronde en gezwollen effect van echte babysoogleden in de gesloten positie. 

De extra large vorm is ontworpen voor een babyhoofd voor een reborn baby van ca. 24inch/60cm. Voor de ogen heeft u 24 mm volledig ronde ogen nodig deze worden afzonderlijk verkocht.


Copyright Atelier Wiesje © 2010
Hessenweg 181A |3731 JH,  De Bilt |+31 30 220 4297
Netherlands 
€ 12.95


Aantal