<< Vorige - Volgende >>


AW380008 - Dollkit 20 : Andi Asleep


Sculpt van Linda Murray

Artikelcode: AW380008


Dollkit 20" : Andi Asleep - ¾ arms and ¾ Legs

Andi Asleep met Ultra Doe Suedé lijfje - 20-inch (50 cm) 

De nieuwe generatie Cradle kits. We zijn zeer verheugd om deze nieuwe prachtig gedetailleerde CradleKits aan onze collectie te kunnen toevoegen.
 
Ultra Doe Suede schijven lijfje                           Certifikaat     


Sculpt van Linda Murray
De foto's tonen Andi Asleep gereborn door Helen Jalland.

De doll kit bestaat uit:
  • Ongeschilderde vinyl delen (hoofd,  ¾ armen en benena)
  • Ultra doe suéde lijfje ( speciaal ontworpen voor Andi)


Andi Asleep is de iconische CradleKit gemodelleerd door Linda. Dit was de  CradleKIt gelanceerd in April 2011 en is vandaag de dag nog steeds zo populair als hij ooit was. Deze bestseller en meest succesvolle CradleKit bevat een vinyl hoofd, driekwart lengte armen en benen gemaakt van de mooiste Duitse vinyl. Andi Asleep is 20 "- 21-inch als alles klaar is.

Een prachtig Ultra doe suéde lijfje speciaal ontworpen voor Andi is ook opgenomen als standaard. Het Ultra doe suède stoffen lijfje heeft splitpen-gewrichten voor de armen en de benen. Om het hoofdje, armen en beenen te bevestigen aan het lijfje is er een stevig koord in het lijfje geregen.
Dit lijfje is perfect om uw reborn baby in elke positie te poseren.
Zoals met alle echte CradleKits, Krijgt u een prachtige certificaat van echtheid de rebornkit.

Alle CradleKits zijn speciaal ontworpen voor de Reborn kunstenaar. Een groote hoeveelheid liefde, zorg en aandacht voor detail zorg voor de hoogwaardige kwaliteit.
Het realisme dat is bereikt in de reborning begint met de fijne details van de sculpt en het zorgvuldige werk in de creatieve wax mal zorg er voor dat de hoogwaardige kwaliteit behouden blijft in de metalen mallen voor de productie van de vinyl-onderdelen. De Ultra doe suede Lijfjes worden met  dezelfde strenge normen geproduceerd.


€ 79.90

Aantal