<< Vorige - Volgende >>


AW380022 - Dollkit 19 - Anna


Sculpt van Linda Murray

Artikelcode: AW380022


Dollkit 19" : Anna - hele armen en hele benen


We zijn verheugd om u kennismaken met Anna. 

Ze is een 18" -19" pasgeboren compleet met volledige ledematen, een zachte vinyl buik plaat en een zachte stoffen lijfje. 

Ze is een uitstekende aanvulling in onze CradleKit collectie. Haar uitzonderlijk mooie en gedetailleerde vinyl doll-kit zal zelfs de absolute beginner helpen tot het maken van een prachtige reborn CradleBaby. 


            
                                                                             Certifikaat               
                                                        Sculpt van Linda Murray
De foto's tonen Anna reborn door Helen Jalland.


De doll kit wordt compleet geleverd met:
  • Ongeschilderde vinyl delen (hoofd,  hele armen en hele benen)
  • doe suede stoffenlijfje + buikplaatje
  • Certifikaat 


Apart bij te bestellen:
  • Real Acryl Eyes 22 mm
  • Lauschaer Kristal Ogen 22 mm Alleen de hoogste kwaliteit Duits vinyl wordt gebruikt bij de vervaardiging samen met de speciaal ontworpen zacht stoffen lijfje en buikplaat . 
Wat we hebben gedaan is het vinyl, met name voor de ledematen, verzachten en een zeer zacht buikplaat in SilkSoft vinyl. Deze combinatie betekent dat u volledig realistische rebornbaby en een mooie, snuggly baby.

Het stoffen lijfje in huidtint is met de vinyl en de armen en benen welke  direct passen in het lijfje zonder de noodzaak voor de gewrichten (schijven). We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij wanneer u uw Anna CradleKit ontvangt en haar voor de eerste keer in je armen kan  houden. Anna is 18"- 19". Ongeveer 46 cm.

€ 89.90

Aantal