Nieuw-verbouw Atelier wiesjeWelkom:

Eindelijk na een lange voorbereiding en vele hobbels die overwonnen moesten worden is er na 
2 ½ jaar toch begonnen met de noodzakelijke uitbreiding van winkel en atelier.
Door het toenemende aantal producten welken wij is de afgelopen 3 jaar zijn gaan voeren werd al snel de winkel en het atelier/Workshopruimte te klein. En om onze klanten snel te kunnen leven moesten we een voorraaad gaan aanleggen van de vele producten. Wij hebben dus 3 jaar geleden besloten om ons achterterrein te gaan bebouwen met nieuwbouw en het huidige atelier bij de winkel te gaan betrekken.

In de nieuw bouw zal een ruimte ontstaan waar al het inpakwerk (verzendwerk) zal geschieden voor onze klanten welke over geheel europa verspreid zitten.
Ook wordt er een aparte gieterij met opslag van de ca. 1200 st keramiek en porselein mallen gerealiseerd. In deze ruimte worden dan de keramieken figuren en de porseleinen poppen gegoten. Waarna ze worden gebakken in de twee aanwezige ovens.
Ook het atelier/workshopruimte zal in de nieuwbouw gestalte krijgen en zal sfeervol worden ingericht zodat het plezier om bij ons een workshop te volgen. De reborn workshops zullen worden gegeven op een technisch hoogstaand niveau, en worden de instructies door middel van DVD voorstellingen ondersteund zodat u de voorbeelden direct bij de hand heeft.
Kijk alvast naar de foto’s dan gaat u gaande weg een voorstelling krijgen wat er allemaal gebeurd bij Atelier Wiesje.


De oplevering van de aannemer is gepland medio November 2009 waarnaar wij zorg kunnen gaan dragen voor de afbouw en de inrichting als mede de uitbreiding van de winkel.
Medio september 2010 zullen alle werkzaamheden afgerond zijn en zullen wij dit met onze klanten feestelijk gaan vieren. 

Atelier Wiesje - Enjoy the world of Dolls, Enjoy Atelier Wiesje Dolls and Gifts

Atelier Wiesje © 2009
Hessenweg 181A | 3731 JH, De Bilt | +31 30 220 4297
Netherlands