<< Vorige - Volgende >>


AW380020 - Dollkit 18-19 : Penny -Soon available


Sculpt van Linda Murray

Artikelcode: AW380020


Dollkit 18" - 19" : Penny - hele ledematen


      
Stoffen lijfje                                         Buikplaatje 

Certifikaat


Sculpt van Linda Murray
De foto's tonen Penny gereborn door Helen Jalland.

De doll kit bestaat uit:
  • Ongeschilderde vinyl delen (hoofd, hele ledematen en buikplaat)
  • zeer zachte stoffen lijfje + buikplaatje ( speciaal ontworpen voor Penny)
  • Certifikaat


We zijn verheugd om u kennismaken met Penny. 

Ze is een 18" -19" pasgeboren compleet met volledige ledematen, een zachte vinyl buik plaat en een zachte stoffen lijfje. 

Ze is een uitstekende aanvulling in onze CradleKit collectie. Haar uitzonderlijk mooie en gedetailleerde vinyl doll-kit zal zelfs de absolute beginner helpen tot het maken van een prachtige reborn CradleBaby. 

Alleen de hoogste kwaliteit Duits vinyl wordt gebruikt bij de vervaardiging samen met de speciaal ontworpen zacht stoffen lijfje en buikplaat . 
Wat we hebben gedaan is het vinyl, met name voor de ledematen, verzachten en een zeer zacht buikplaat in SilkSoft vinyl. Deze combinatie betekent dat u volledig realistische rebornbaby en een mooie, snuggly baby.

Het stoffen lijfje in huidtint is met de vinyl en de armen en benen welke  direct passen in het lijfje zonder de noodzaak voor de gewrichten (schijven). We hopen dat u net zo enthousiast zult zijn als wij wanneer u uw Penny CradleKit ontvangt en haar voor de eerste keer in je armen kan  houden. Penny is 18"- 19". Ongeveer 46 cm.


-Soon available

Aantal